Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΠΛΗΡΕΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ 750 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!

Το σύστημα προσφέρει 100% ασφάλεια και θα ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε παραβίαση οποιουδήποτε χώρου.λειτουργεί ακόμα και σε οποιαδήποτε διακοπή ρεύματος.
Περιλαμβανει κεντρικη μοναδα επεξεργασιας με πληκτρα αφης και LED φωτισμο,εσωτερικη σειρηνα,εξωτερικη σειρηνα,τηλεκοντρολ χειρισμου,ανιχνευτες κινησεως,παγιδες σε όλες τις πορτες-παραθυρα.
Όταν θα πραγματοποιηθει οποιαδηποτε παραβιαση του ασφαλισμενου χώρου,αρχιζει να χτυπα η εξωτερικη σειρηνα καθώς και η εσωτερικη.Αυτοματα το συστημα αρχιζει και ειδοποιει μέσω τηλεφωνου τους ιδιοκτητες(γινεται καταχωρηση τηλεφωνικων αριθμων που επιθυμουμε) και τους ενημερωνει για το συγκεκριμένο μερος (πορτα-παραθυρο) που εγινε η παραβιαση.Επισης οι ιδιοκτητες θα μπορούν να ακουσουν εκεινη τη στιγμη από το κινητο τους τι γινεται μεσα στο χώρο τους.
Οι ιδιοκτητες μπορούν να ελεγχουν το συστημα συνεγερμου από τα ειδικα τηλεκοντρολ,από την κεντρικη μοναδα πληκτρολογωντας τον απορρητο κωδικο ,όπως επίσης θα μπορούν να ελεγχουν και το συστημα από οποιοδηποτε μερος μέσω 1 κινητου τηλεφωνου.
Εγγύηση 2 έτη καλής λειτουργείας,διάρκεια ζωής 10+ χρόνια

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

2710232918 6982776295

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου